Hoe vaak succesvolle handelaren Trade Echt waar?

Als je zou kijken naar de trading account geschiedenis van de meeste mislukte handelaren is het eerste wat je zou waarschijnlijk merken is een grote hoeveelheid van de handel executies. Omgekeerd, als je kijkt naar de trading geschiedenis van de meest consequent succesvolle handelaren zal je waarschijnlijk merken beduidend minder transacties werden uitgevoerd ten opzichte van dezelfde periode dan hun mislukte tegenhangers.

Het “sneeuwbaleffect” effect van over-handel

Als u in de buurt van de markt geweest voor elke lengte van de tijd die je hebt waarschijnlijk ervaren de sneeuw-bal effect van over-trading. Wat ik bedoel is dit; je er een handel die je weet dat je niet wilt de oorspronkelijke bron op invoeren, maar om wat voor reden dan ook toch doen, of misschien je te veel risico op een handel omdat je denkt dat het lijkt alsof het “kan niet verliezen”. Vervolgens moet je verliezen op de handel die je op een bevlieging ingevoerd of dat u geladen op. Zodra dit gebeurt is het bijna onmogelijk voor de meeste handelaren om hun computers te verlaten en niet meer verhandelen. Wat meestal eindigt gebeurt is dat de ondernemer zich ertoe verbindt een “wraak trade” en probeert terug te verdienen het geld dat ze net verloren, omdat ze weten dat ze ingeruild voor een domme reden of te veel geriskeerd.

Echter, dit wraak handel leidt vrijwel altijd tot meer emotionele handel, en dit patroon zal doorgaans brandstof zich tot de handelaar zo veel geld dat ze worden gedwongen om te stoppen met de handel heeft verloren. Het punt is dat het een zeer hellend vlak om te kijken naar deze jongens als je eenmaal over-trading beginnen, en een emotionele handel kan letterlijk uitgegroeid tot een lawine van over-trading als je niet voorzichtig bent. Daarom is het uitermate belangrijk om altijd de handel in een gedisciplineerde en rustige manier; elke keer dat u een handel in te voeren een aantal ideeën jaar moet je je afvragen of het voldoet aan uw handel plannen criteria of als je emotioneel handelen.

NIET TRADING is een winstgevende positie!

Een ander ding dat je waarschijnlijk te merken als je kijkt naar elk consequent succesvolle handelaar trading geschiedenis, is dat ze waarschijnlijk langere tijd dan je zou verwachten zonder het invoeren van enige transacties. Dit komt omdat succesvolle handelaren weten dat het niet in de markt een zeer winstgevende positie kan zijn en is vaker wel dan niet de beste positie te zijn.

Beschouw dit punt, als je geld verliest omdat je over-verhandeld, uw effectenrekening heeft nu aanzienlijk minder geld dan zij heeft gedaan voordat u op -traded. Dus, als je bedenkt punt A uw effectenrekening waarde voor over-handel, en punt B uw effectenrekening waarde na over-trading, heb je meer geld in uw account bij punt A, dus door simpelweg het niet in de markt die u verder bent vooruit dan wanneer je had over-verhandeld. Dus, het punt is dat niet kan de handel eigenlijk een zeer lucratieve ding om te doen als dat betekent dat je het vermijden van frivool trades zijn.

Succesvolle ondernemers weten precies wat ze zoekt in de markten

Als je precies weet wat je zoekt in de markten Alle op deze pagina die u veel minder kans op over-handel. Dit komt omdat als je weet precies wat je wilt van de markt te laten uitzien als voordat je binnenkomt zul je alleen jezelf de schuld als je de markt te betreden op een ander tijdstip. Veel mislukte handelaren hebben geen effectieve trading strategie onder de knie en als gevolg van deze ze uiteindelijk de handel wat ze denken in plaats en Weblink van wat ze zien.

U kunt staren op een koersgrafiek en indicatoren toe te voegen en vormen een bijna onbeperkt aantal redenen waarom je in de markt zou kunnen springen op een bepaald moment. Echter, alleen omdat je kunt de handel op elk moment betekent zeker niet dat je moet. De meest succesvolle traders verhandelen eenvoudige trading strategieën die gemakkelijk aan andere mensen die niets weten over de markt weet kan worden verklaard. Deze succesvolle handelaren combineren dan is hun simpele maar effectieve trading strategieën met intense discipline om hun handel plannen volgen, beheren risico’s, en volg de 7 pijlers van het succes.

Als u op dit moment geld te verliezen in de markten, probeer dit …

Als u op dit moment meer geld verliezen dan je maakt in de markten zal je waarschijnlijk merken dat als je gewoon de handel minder vaak zul je veel sociale beter doen. Dit zal u toelaten om erachter te komen precies wat je zoekt in de markten, zodat je niet “make up” trading signalen die niet echt een hoge waarschijnlijkheid edge. Dus in feite je de hoeveelheid transacties die u neemt verminderen, maar u de kwaliteit van hen te verhogen. In de wereld van de handel, op elk moment kunnen we verminderen verwarring en emotie die we onszelf in een zeer goede positie om consequent geld te verdienen.

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Pak uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination

Comments are closed.